Ограничение на супер талантите
#11 Removed user 27.10.2013 11:40
Team dynamite
195 Posts

Напълно съм против въвеждането на ограничението(n) С това решение,админа ограничава възможността всеки един мениджър сам да определя,каква да му е стратегията в играта и как да си управлява отбора и с какъв тип играчи да играе.

#12 Х о л и в у д 27.10.2013 12:31
Х о л и в у д
25 Posts
Since 23.02.2010

(n)

#13 Plamo 27.10.2013 13:24
Plamo
1164 Posts
Since 21.06.2009

Напълно съм съгласен с новата промяна. Никъде в реалния свят няма СТ да даваш 5-6 милиона и да скалъпиш един млад отбор. Да това е игра няма нищо общо с реалноста, но нали целим да се доближим до тази реалност? Дори според мен след няколко сезона постепенно трябва да изчезнат СТ. Трябва да обърнем повече внимание ние мениджърите на ДЮШ, от там също могат да се вадят СТ ;)

#14 Removed user 27.10.2013 17:11
Black thunder
148 Posts

Админа (а не ние да предполагаме) да вземе да каже какво се случва с тези който вече имат повече от 5 СТ. Новината не е с пълно обяснение !

#15 Removed user 27.10.2013 18:27
Mantis
1226 Posts

<blockquote><h3>Inferno написа:</h3>Админа (а не ние да предполагаме) да вземе да каже какво се случва с тези който
вече имат повече от 5 СТ. Новината не е с пълно обяснение !</blockquote>
Админа беше казал, че тези които имат повече, просто няма да имат право да купуват повече СТ, докато не уволнят/продадат някого за да са в нормата до 5 :)

#16 Removed user 27.10.2013 19:09
Lotos
98 Posts

<blockquote><h3>RAINBOW написа:</h3>Напълно съм против въвеждането на ограничението С това решение,админа
ограничава възможността всеки един мениджър сам да определя,каква да му е
стратегията в играта и как да си управлява отбора и с какъв тип играчи да играе.</blockquote>

Напълно подкрепям RAINBOW ! Пълна простотия! Защо ще ограничава суперталантите?! Който има възможност нека да си купува СТ. Какво гледате реалния футбол и т.н. Много неща тук така и така не са реални, та сега и СТ-те са великия проблем! По-добре да се оправи симулатор и разни други бъгове, които са много по-важни от СТ! Ограничение за това, за онова, стига вече!!!!!!!!!!!!!! (puke) (n) (n) (n) (n) (n)

#17 Removed user 27.10.2013 22:24
Golden bears
17 Posts

Админа сам е тръгнал да съсипва играта. От следващият сезон започва с трансферите(само на търг) и ограничението на СТ. Поздравления на всички, които подкрепиха тези "недообмислени" предложения на админа. Нека да ги въведе и само тези с многото кинти(купи) ще си купуват най-добрите играчи - точно както сега си изкараха по 11 СТ и следващите 15 сезона не им трябва нищо друго освен обиграването им. После да пишат: "нека да помогнем на новите" - е да, но сами ще си играят играта. ЕВАЛА АДМИНЕ,ЕВАЛА(затова стават все повече ботовете и ти се спират смс-ите).

#18 Girondins Bordeaux 28.10.2013 07:12
Girondins Bordeaux
1108 Posts
Since 18.07.2010

Винаги ще има потребители и "за" и "против",доволни и недоволни 8-| аз нямам нито един ,нямам и намерение да имам (smirk) аз съм за пълното премахване на СТ

#19 Removed user 28.10.2013 10:01
Ul tra violets
340 Posts

<blockquote><h3>MuTrI написа:</h3> точно както сега
си изкараха по 11 СТ и следващите 15 сезона не им трябва нищо друго освен
обиграването им. После да пишат: "нека да помогнем на новите" - е да, но сами ще
си играят играта.</blockquote>
Здравей,

Тука си противоречиш малко...Нали точно това е целта, да не си купуваме постоянно по 11 СТ-та, ами да ни се налага да си купим играчи изкарани от ДЮШ от някой от по-слабите отбори а той с кредита който ще получи да може да се развива!
Аз първи предложих премахването им, точно поради тази причина!Повярвай ми, докато съществува играта в този си вид, никога няма да ми е пробелм да си купя 11 СТ-та когато пожелая и определено така играта не е много интересна.Все пак целта и е да ни забавлява, а не да влизаме за по 5 минути да си тренираме СТ-тите и това е...Дори вече и това ме мързи да направя.Очаквам, след тази промяна(аз попринцип съм за пълното им премахване) когато започне да се разчита изцяло на играчи от ДЮШ до които всеки има достъп да се поизравнят малко силите в групите и да има повече интрига в първенството!

#20 Deportivo 28.10.2013 10:17
Deportivo
539 Posts
Since 22.05.2007

купуваш си 14 годишен играч, изкаран от школата за 300к.тренираш си го и като стане на 15 години има същия коефициент като 15 годишен СТ.така подпомагаш играч, а не си даваш кредита на вятъра и спестяваш над 200к.много е лесно да се мърмори само.а и се замислете какъв кеф е да си купиш 11 15 годишни играча и да чакаш около 2 години за да станат някакъв фактор?който му се занимава да чака, да си купи 5 СТ и 6 14 годишни и пак ще е същата работа.